Ξενοδοχείο

Η εμπειρία

Διαθέτει 8 δίκλινα δωμάτια, 3 τετράκλινες σουίτες (η μία δίχωρη) και μια junior 2/κλινη σουιτα με προνομιακή θέα, όλα διαφορετικά μεταξύ τους. Τα έντονα χρώματα, εμπνευσμένα από την ελληνική ύπαιθρο, τα χειροποίητα έπιπλα (μπάσια ταμπλαδωτά – κρεβάτια ζωγραφισμένα στο χέρι), τα περίτεχνα ταβάνια και τα ζαγορίσια τζάκια στα 9 δωμάτια, συνθέτουν ένα χώρο με ιδιαίτερα παραδοσιακά χαρακτηριστικά τα οποία σε συνδυασμό με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και ευκολίες κάνουν την διαμονή σας μοναδική.

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει εύκολη πρόσβαση στην πόλη των Ιωαννίνων και στους δημοφιλείς προορισμούς της περιοχής της Ηπείρου όπως το Μέτσοβο, τα Ζαγοροχώρια, τα Σύβοτα. Ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει πολλά αξιοθέατα στην περιοχή των Ιωαννίνων όπως το Σπήλαιο Περάματος, το Κάστρο των Ιωαννίνων, το θέατρο Δωδώνης, τα κέρινα ομοιώματα του Π. Βρέλλη, το μουσείο του Αλή Πασά όπως και τα μοναστήρια και τις αξιοθαύμαστες εκκλησίες της περιοχής.

Διαμονή

Διαμονή - Ξενοδοχείο Φρόντζου Πολιτεία
Το ξενοδοχείο «Φρόντζου Πολιτεία» διαθέτει 8 δίκλινα δωμάτια, 3 τετράκλινες σουίτες και 1 δίκλινη junior προνομιακή σουίτα με θέα όλη την πόλη.

Δωμάτια

Τα δωμάτιά μας
Έντονα χρώματα, εμπνευσμένα από την Ηπειρωτική φύση, όπως τα ζαγορίσια τζάκια, συνθέτουν ένα χώρο με ιδιαίτερα παραδοσιακά χαρακτηριστικά, ζεστό και φιλικό.

Παραδοσιακό Πρωινό

Ελληνικό Προϊόν - Ξενοδοχείο Φρόντζου Πολιτεία
Περισσότερα από 30 διαφορετικά τοπικά εδέσματα και προϊόντα, δίπλα στο παραδοσιακό τζάκι, με θέα την πόλη, φέρνουν αρώματα, γεύσεις και εικόνες από την Ήπειρο.

Τα προϊόντα

Προϊόντα Παντοπωλέιου Φρόντζου Πολιτεία
Προϊόντα συμβατικής & βιολογικής καλλιέργειας από ντόπιους παραγωγούς τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από το χώρο της reception.

Δραστηριότητες

Δραστηριότητες - Ξενοδοχείο Φρόντζου Πολιτεία
Πολιτιστικές εκδηλώσεις, πρωινή γυμναστική ή βόλτα στο δασάκι και ποδηλατάδα στο κέντρο είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε στη Φρόντζου Πολιτεία.

Πρόσβαση

Πρόσβαση
Το Συγκρότημα της Φρόντζου Πολιτεία βρίσκεται στο Λόφο Αγίας Τριάδας στα Ιωάννινα.Η πρόσβαση είναι εφικτή και με τα πόδια καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης.

alpha guide

Connect with Us

Contact Us

Τηλ: 26510 21011, 25495
Fax: 26510 21012
Κάντε την κράτησή σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας